COVID-19 // Lysefjorden Inn 2020

Lysefjorden Inn Ultramaraton 2020 Avlyst

Arrangører innen idrett og kultur er som resten av Norge hardt rammet av Koronaviruset. I dag 7. April kom nye regler fra myndighetene, og de nye tiltakene betyr at alle idrett- og kulturarrangementer som ikke kan ivareta kravet om to meters avstand og grupper på maks fem mennesker, vil være forbudt frem til 15. juni 2020.
Som arrangør av Norges nest største ultraløp må vi dessverre avlyse årets løp. Av ulike årsaker blir ikke løpet utsatt til senere i 2020. Vi vil sende ut email til alle påmeldte om fremgangsmåten ved refusjon – dette vil knytte seg opp mot kriterier for din påmelding.

Vi er veldig lei oss for å avlyse løpet, men ser nødvendigheten i dette.

Flørlitrappene Opp 2020 Avlyst 

Arrangører innen idrett og kultur er som resten av Norge hardt rammet av Koronaviruset.Tiltak satt fra myndigheter vil gjøre det vanskelig for oss å avvikle årets løp.Det blir vanskelig å arrangere løpet da store deler går i Flørlitrappa ,og med 1m.regelen som nå gjelde ut 2020. Av ulike årsaker blir ikke løpet utsatt til senere i 2020. 11. mai ble det sendt ut mail til alle deltakerne ang refusjon.

Vi ser oss MEGET lei for å avlyse løpet, men ser nødvendigheten av dette. Vi håper allikevell stort på å kunne se deg på Flørli i sommer.